BCS Romania

Cositoare frontala cu discuri, Avant NT F7 si conditionator

Cere ofertă
SKU:

Cositoare frontala cu discuri, cu cilindri conditionatori din poliuretan super-profesională montată în față, destinata suprafețelor mari și agriculturii intensive.

Adaptare perfectă cu orice viteză si chiar și pe orice tip de denivelări ale solului.
MultiFloat Frame@ este un șasiu cu mai multe mișcări susținut de legătura paralelogramă patentată, cu o bară de torsiune transversală pentru echilibrarea barei de tăiere. Acest lucru asigură Neva Avant adaptabilitate maximă la orice tip de sol, menținând în același timp greutatea la sol a barei neschimbată datorita celor două arcuri stabilizatoare.

Caracteristici tehnice

AtasareFrontala
TipologiaCositoare cu disc
Numar discuri7
Lățimea de tăiere (mm)2850
Putere necesara la PTO (CP)75
Greutate (kg)1025

 

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta