Disc palpator

Cere ofertă
SKU:

Discul inter-rând MDB este un accesoriu folosit în agricultură pentru a lucra între rândurile de copaci, viță de vie sau alte culturi.

Termenul „Disco Interfilare” se referă la un disc inter-rând, care este un accesoriu utilizat în mașinile agricole. Este de obicei montat pe mulcire sau tocatoare și este folosit pentru tăierea ierbii între rânduri și în jurul trunchiurilor copacilor, fără a deteriora scoarța. Acest dispozitiv este deosebit de util în culturile arboricole și ajută la evitarea utilizării produselor chimice pentru combaterea buruienilor.

Discul inter-rând MDB are un profil scăzut care îi permite să lucreze sub balustrade și să se balanseze în jurul stâlpilor.
Rezistența la oscilație este controlată de un cilindru hidraulic, care poate fi reglat cu o telecomandă.
Acest disc face parte din gama de accesorii profesionale compatibile cu utilajele MDB.
Este conceput pentru a simplifica munca câmpului și pentru a îmbunătăți întreținerea culturilor.

 

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta