Serviciile noastre

Cu un accent constant pe inovație și o echipă de profesioniști dedicată, suntem aici pentru a-ți oferi servicii de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor tale.

Consiliere

Agrisorg este eligibilă pentru toate tipurile de finanţări, prin bănci, IFN-uri, firme de leasing. Agrisorg oferă consultanță asupra echipamentelor sale, pentru orice context, fie că e vorba de un client privat, dealer sau instituție, răspunzând oricăror exigențe și oferind soluții personalizate și potrivite pentru orice solicitare.

De asemenea, Agrisorg poate îndruma spre agențiile financiare cele mai potrivite care pot oferi finanțări.

Întrebări și informații la email: contabilitate@agrisorg.com

Am nevoie de consiliere
Servicii

Piese de schimb

Depozitele noastre cuprind o gamă largă de piese de schimb fapt care ușurează munca tehnicienilor și scurtează drastic timpul de așteptare al unei comenzi. Intervențiile sunt rapide și eficiente, răspunzând astfel exigențelor clienților privind serviciile post-vânzare.

Căutăm continuu în cele mai moderne și eficiente soluții, pentru a asigura calitatea serviciilor cu care ne-am obișnuit clienții și mai mult decât atât.

Următorul pas este achiziționarea unui depozit complet autonom dedicat exclusiv pieselor de schimb, care va ușura și mai mult munca și va scurta timpul comenzilor. Mai mult, unul dintre proiectele de viitor pe termen scurt este un sistem automatizat de ultimă generație pentru optimizarea funcționalității căruia vom colabora direct cu clienții înșiși. De asemenea, investim constant în resursele umane în ceea ce privește piesele de schimb prin formarea continuă a tehnicienilor și operatorilor care deservesc aceste unități.

Întrebări și informații la email: comenzipiese@agrisorg.com
Puteți plasa comenzi de piese la adresa: comenzipiese@agrisorg.com

Am nevoie de piese
Servicii

Service

AGRISORG a investit mult în ultimii ani pentru a putea garanta standardele cele mai înalte ale serviciilor post-vânzare, care se caracterizează prin excelență pentru calitatea, promptitudinea și, nu în ultimul rând, gestionarea cu amabilitate și competență a oricăror situații.

Operatori pricepuți și grijulii răspund în timp record solicitărilor venite din întregul teritoriu național, fie prin serviciile de intervenție rapidă, cât și prin atelierele partenere selecționate, cărora le asigurăm o formare continuă, pentru a garanta aceeași calitate ca cea din atelierul de reparații al firmei.

Întrebări și informații la email: tehnic@agrisorg.com

Am nevoie de asistență tehnică
Servicii

Informații utile

Vezi toate articolele

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Ambreiaj hidraulic PowerSafe®

Unic și inimitabil. Ambreiajul exclusiv PowerSafe® cu disc multiplu de oțel acționat hidraulic în baie de ulei, brevetat de BCS, garantează nu numai fiabilitate maximă, ci și un confort operațional sporit, siguranță și performanță ridicată în…

BLAST

Boosted Low Speed Torque, sau BLAST® reprezintă „cuplul sporit cu viteză mică” și este tehnologia avansată a Honda care îmbunătățește accelerația la viteze mici la motoarele lor outboard. Când mișcați…

V8-UL PE CARE L-AI AȘTEPTAT

Noul Honda BF350 V8 este cu adevărat o realizare de referință: primul motor Honda V8 de producție, pentru utilizare fie pe uscat, fie pe apă. Conceput pentru a satisface nevoile…

Izy-on

Izy-on este linia Honda de mașini de tuns iarba electrică fără fir, concepute pentru o utilizare usoara și pentru comoditate. Iată câteva caracteristici cheie ale masinilor de tuns iarba Izy-on:…

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Descoperă robotul pentru tocat vegetație Raymo

Raymo este o mașină de tuns iarbă comercială remarcabilă cu control de la distanță, concepută pentru a revoluționa tăierea ierbii într-un mod durabil și eficient.
Programează un Demo

Descoperă ANTOLINI AV28

Antolini AV28 este un suport de scule versatil pe șenile, conceput pentru diverse sarcini de întreținere în aer liber
Programează un Demo

Descoperă MDB LV 600 PRO

Green Climber LV 600 PRO este un tractor utilitar telecomandat, proiectat pentru siguranța operatorului atunci când lucrează în zone periculoase cu condiții extreme de pantă
Programează un Demo

Descoperă Barbieri X ROT 70 EVO

X ROT 70 EVO este o mașină de tuns iarba cu pante controlate de la distanță, cu câteva caracteristici impresionante.
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta