despre agrisorg poza drona

AGRISORG s-a născut în 2001, sub semnul dinamismului fără precedent al pieței românești de profil cu obiectivul de a oferi noilor agricultori, dar și municipalităților și firmelor de profil, oportunitatea de a avea la îndemână tehnologii profesionale de avangardă, fiabilitate și servicii de calitate maximă.

Astăzi, împreună cu asociații italieni, Giuseppe Totti, Monia Totti și Federico Andreani, cu o experiență de peste treizeci de ani în domeniul mașinilor agricole și de grădinărit, specialiștii români din cadrul AGRISORG și partenerii din întreg teritoriul național aduc în prim-plan agricultura mică și medie de succes, precum și grădinăritul ultra modern, cu roboți. În același timp, AGRISORG susține bunele practici, tradiția și bucuria de odinioară a muncilor agricole, acordând însă în permanență atenție unor aspecte-cheie, precum: inovație, profesionalism, relația cu clienții.

În timp record, portofoliul de furnizori și parteneri cu care AGRISORG împărtășește aceleași valori și viziune a crescut exponențial, reușind ca, împreună cu ei, să se impună pe piața românească ca lider în sectorul de mașini agricole și de grădinărit. AGRISORG se numără printre cele mai reprezentative companii de profil și este furnizor a peste 50 de dealeri independenți, cărora le-a câștigat încrederea.

În peste 20 ani de activitate pe teritoriul țării, AGRISORG a acumulat experiențe unice, istorice, a crezut în misiunea sa și a crescut alături de România ogoarelor, viilor, livezilor, dar și a curților și grădinilor, care, datorită noilor tehnologii, astăzi sunt mai bine îngrijite și mai aspectuoase ca niciodată.

desprenoi img1.1

Expozițiile, cele mai renumite târguri de profil, colaborările și co-hosted workshops cu cercetătorii și specialiștii de la Facultățile de agronomie din țară, parteneriatele încheiate cu municipalitățile, numeroasele proiecte duse la bun sfârșit, premiile și recunoașterile primite de-a lungul anilor din partea instituțiilor, cât și a clienților finali, recomandă AGRISORG ca reper de profesionalism. Această performanță se atinge zi de zi prin prin efort constant, prin munca, perseverența și formarea continuă a resurselor umane, în țară și în străinătate.

În ultimii ani, experiența și dorința de a satisface exigențele clienților au condus Agrisorg să investească masiv în serviciile de post-vânzare, de asistență tehnică și îndrumare dedicate colaboratorilor noștri. Inginerii și tehnicienii noștri sunt selecționați și formați continuu și sunt la rândul lor formatori pentru noile generații de operatori pe tot teritoriul țării.

Departe de a reprezenta o zonă de confort, înalta performanță pe care am atins-o, nu este decât un reper pentru factorii de decizie care obligă la o neîncetată încercare de autodepășire. Se adaugă datoria morală și profesională de a păstra locul câștigat și de a perfecționa prin inovație și calitate rezultatele obținute.

logo afir

Toate utilajele comercializate de SC AGRISORG SRL sunt eligibile pentru Fondurile Europene alocate în programul PNDR (Programul Național pentru Dezvoltare Rurală) 2014-2020.

iso 9001iso 14001

Societatea noastră este certificată cu următoarele sisteme de management al calității:

SR EN ISO 9001:2015
SR EN ISO 14001: 2015