Robot pentru tocat vegetație ANTOLINI AV28

Cere ofertă
SKU:

Antolini AV28 este un suport de scule versatil pe șenile, conceput pentru diverse sarcini de întreținere în aer liber. Iată câteva caracteristici cheie ale AV28:

Tehnologii inovatoare: AV28 concentrează tehnologiile inovatoare, făcându-l o alegere excelentă pentru simplificarea sarcinilor de întreținere în grădini, păduri sau străzi.
Sine de cauciuc și centru de greutate scăzut: AV28 funcționează acolo unde alte mașini ar putea avea probleme. Acest design îi permite să ajungă în zone care ar fi inaccesibile pentru mașinile tradiționale.
Operare cu telecomandă: operatorul poate lucra cu AV28 folosind o telecomandă, asigurând atât securitatea, cât și confortul. Telecomanda permite operarea pe distanțe lungi, facilitând efectuarea eficientă a sarcinilor de întreținere1.
Specificații:
Greutate operațională: 790 kg
Motor: Briggs & Stratton 28 CP (20,8 kW)
Interval de viteză: 4-8 km/h
Latime de taiere: 1200 mm
Ampatament: fix
Aplicatii:
Lucrari de intretinere in gradini mari
Întreținerea pădurilor
Întreținere pe marginea drumului
Şenilele din cauciuc ale AV28, centrul de greutate scăzut şi sistemul motorului înclinat îi permit să atingă punctele critice de întreţinere pe care maşinile tradiţionale nu le pot accesa. Indiferent dacă curățați zăpada sau întrețineți spații verzi, AV28 oferă tracțiune, stabilitate și performanță ridicate.

Caracteristici

Greutate:790 kg
Comenzi:Telecomandă
Motor:Briggs & Stratton 28 CP (20.8Kw)
Viteza 1-2:4-8 km/h
Lățimea de tăiere:1200 milimetri
Ampatament:Fix

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta