MDB TF 130

Cere ofertă
SKU:

Mașinile de tuns iarba din seria MDB TF, sunt proiectate și reglate special pentru a fi compatibile cu linia de produse Green Climber. Green Climber este o gamă de mașini de tuns în pantă controlate de la distanță, cunoscute pentru capacitatea lor de a aborda pante abrupte și terenuri dificile. Tocatoarele forestiere din seria TF completează capacitățile Green Climber, oferind putere robustă de tăiere și mulcire pentru diferite sarcini de gestionare a vegetației.

Dacă sunteți interesat de alte accesorii sau atașamente compatibile cu mașinile MDB, MDB oferă, de asemenea, o gamă largă de accesorii profesionale, inclusiv șlefuitoare de cioturi, protecție forestieră și multe altele, care au fost testate și adaptate special liniei Green Climber.

MDB TF 130 face parte din mașinile de tuns iarbă din seria TF proiectate de MDB SRL. Să-i explorăm caracteristicile:

Lățimea de tăiere:

TF 130 are o lățime de tăiere de 130 cm, ceea ce îl face potrivit pentru diverse aplicații.

Putere hidraulică:

Combină pompe hidraulice puternice și dinți rotativi, oferind putere de tăiere pentru iarbă, buruieni, stuf, bambus și copaci mici din lemn de esență tare cu diametrul de până la 20 cm (8 inchi).

Control și efect de pârghie:

Bara de spargere frontală oferă pârghie pentru a împinge materialele, în timp ce dinții frontali asigură că materialele tăiate rămân sub control și nu cad în lateral.

Fiabilitate:

Sistemul optimizat de transmisie a puterii are patru curele, asigurând fiabilitate maximă.

Mulcire de precizie:

Dinții durabili întăriți cu oțel de înaltă rezistență, combinați cu un set fix de dinți contrarotativi, au ca rezultat un mulci fin.

Flexibilitate:

TF 130 se adaptează la diferite terenuri cu derapaje laterale reglabile pe înălțime. Permite diferite adâncimi de tăiere și urmărește suprafețele de teren neuniforme datorită capului său basculant.

Siguranță:

Lanțurile de siguranță orientate spre spate împiedică obiectele zburătoare și resturile să iasă din mașină, asigurând siguranța operatorului.

 

Specificatii tehnice:

Opțiuni pentru dinți: Disponibil cu 30, 33 sau 36 de dinți.

Hidraulica: Transmisie hidrostatica proportionala cu patru curele.

dimensiuni:

Lungime: 870 mm

Latime: 1510 mm

Inaltime: 1000 mm

Greutate: 550 kg

MDB TF 130 este o mașină de cosit puternică, proiectată pentru gestionarea eficientă a vegetației.

tf 130 date

CONTROL

Bara aeratorului frontal ajută la împingerea materialelor, iar dinții frontali verifică dacă materialele tăiate nu cad în lateral.

MDB LV 400X 36

PUTERNIC

Seria TF combină pompe hidraulice puternice și ancore rotative pentru a furniza putere de tăiere ierbii, buruienilor, stufului, copacilor mici și lemnului de esență tare de până la 20 cm.

tf1

FIABILITATE MAXIMĂ

Sistemul optimizat de transmisie a puterii este echipat cu 4 curele pentru a oferi fiabilitate maximă.

MDB LV 400X 39

MULCHER DE PRECIZIE

Ancorele puternice și durabile, armate cu oțel de înaltă rezistență, împreună cu un set fix de ancore contra-rotative, produc o mărunțire fină.

MDB LV 400X 42

FLEXIBILITATE

Disponibil în 3 lățimi diferite de tăiere: 125 cm, 130 cm și 150 cm: TF 125, TF 130 și TF 150.
Diapozitive laterale reglabile pe înălțime pentru lucrul pe diferite terenuri. Permite o gamă de adâncimi diferite de tăiere, adaptându-se la diferitele tipuri de lucrări la îndemână.
Capul înclinat permite mulcherului să urmeze suprafața neuniformă a solului.
Partea frontală este echipată cu o ușă care poate fi deschisă prin telecomandă. Deschiderea ușii vă permite să tăiați ramuri verticale și copaci și arbuști mici, în timp ce închiderea ușii vă permite să mulciți fin resturile pe pământ.

MDB LV 1400 DOMINATOR est

SIGURANȚĂ

Lanțurile de siguranță orientate spre spate blochează ieșirea obiectelor și materialelor zburătoare din mașină pentru o siguranță optimă a operatorului.

MDB LV 400X 38

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta