Mașină profesională autopropulsată, de îngropare sârmă pentru sisteme robotizate

Cere ofertă
SKU: AMBLFILONT60

Mașină profesională autopropulsată de îngropare a sârmei pentru sisteme robotizate, potrivită pentru orice tip de cablu electric și toate modelele de roboți. Compact și ușor, va îngropa până la 36 de metri de cablu pe minut.

Înclinarea instantanee a ghidonului vă permite să lucrați aproape de tufișuri și garduri vii; În plus, capul pivotant brevetat conferă mașinii o agilitate excepțională în fața oricărui obstacol.

Alimentată de un motor Honda GCV de 160 cc, această mașină de așezare a cablurilor este utilizată pentru a îngropa firul perimetral al mașinilor de tuns iarba robotizate.

Cablul se înfășoară cu ușurință în cilindrul corespunzător datorită unui mâner extern. Adâncime de îngropare reglabilă.

 

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta