EAS 17-809 (25A) Unitate de transfer automat MOSA

Cere ofertă
SKU: M933800000

Panou de control automat EAS 17-809
Acesta este un panou de control care pornește automat un generator în serviciul de urgență pe rețea. Acesta efectuează funcțiile AMF (defecțiune automată a rețelei) și ATS (comutator automat de transfer).

Unitatea electronică de control (AMF) detectează automat condițiile de revenire a rețelei și a rețelei, gestionând atât pornirea și oprirea grupului electrogen, cât și comutarea contactoarelor (ATS).

Include un încărcător de baterii pentru a vă asigura că bateria grupului electrogen este menținută încărcată în timpul standby-ului.

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta