BCS Romania

Cositoare cu disc spate cu suspensie centrală, Dynamix R8 si conditionator

Cere ofertă
SKU:

Cositoare cu disc spate cu suspensie centrală, conceputa pentru suprafețele mari și a agricultura intensivă, pe teren plat sau ușor deluros.

Echipat cu un conditionator, Dynamix R8 a fost proiectat pentru o utilizare perfectă în combinație cu aparatul de tuns iarba frontal Neva Avant, pentru o lățime totală de tăiere de peste 6 m.

 

Caracteristici tehnice

AtasarePosterioara
TipologiaCositoare cu disc
Numar discuri8
Lățimea de tăiere (mm)3250
Putere necesara la PTO (CP)82
Greutate (kg)1380

 

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta