BCS Romania

Bara de taiere Duplex ST 1,82m

Cere ofertă
SKU: 87200150

Bară de tăiere cu mișcare dublă alternativă.

O gamă de mașini de tuns iarba ușoare, compacte, cu absorbție redusă a puterii, pentru utilizare pe tractoare tradiționale, izodiametrice și pe șenile.

Se adaptează la orice tip de teren, chiar și cu prezența pietrelor.

Duplex-urile sunt, de asemenea, ideale pentru cosirea pe dealuri, munți sau în prezența terenului abrupt și a depresiunilor, datorită cadrului portant compact și robust, conceput pentru a minimiza consola barei de tăiere în comparație cu tractorul.

• Versiunea duplex „ST”: caracterizată printr-un pieptene cu dinți sectiune tripla (distanta intre varfuri de 50 mm) recomandata pentru soluri cu prezenta pietrelor.

Caracteristicile aparatului de tăiere.
• Lama și pieptenele se mișcă simultan într-o manieră opua pentru o taietura perfecta de foarfeca.
• Dinții cu profil spate deschis, reduc drastic posibilitatea de înfundare și, dacă sunt deteriorati, pot fi înlocuiti cu ușurință fără a demonta întregul ansamblu.
• Suporturi elastice auto-ajustabile pentru a menține constantă de-a lungul timpului cea mai bună stare de tăiere a foarfecii, evitând ajustări manuale enervante.
• Legături concepute pentru a oferi un flux continuu de mișcare la aparatul de cosit, permițându-vă să lucrați eficient optim la turații reduse ale motorului.
• Ridicare hidraulica standard: permite pozitionarea a barei de la +90° (deci vertical) pentru manevrele de finisare in câmp sau pentru transport rutier, și să lucreze fără probleme până la — 55° în raport cu planul orizontal.

Caracteristici tehnice

AtasarePosterior
TipologiaBară de tăiere
Lățimea de tăiere (mm)1820
Puterea necesară la priza de putere (CP)20
Ascensor hidraulicStandard
Greutate (kg)260

 

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta