AI-Tractor, BCS Volcan 85 AI-Tractor DUALSTEER® – M.Y. 24  

Cere ofertă
SKU:

AI-Tractor BCS este o marcă de tractoare specializate care utilizează inteligența artificială pentru a optimiza performanța, confortul, siguranța și compatibilitatea ecologică a utilajului. AI-Tractor BCS are o gamă de modele, care dispun de un sistem inteligent care reglează automat utilizarea inversorului electro-hidraulic, a ambreiajului și a frânelor în funcție de funcționare. și condițiile de mediu ale tractorului. AI-Tractor BCS dispune și de un sistem de direcție dual care oferă un unghi de virare de 70°, ceea ce este ideal pentru manevrarea în spații înguste.

Tractor articulat de direcție echipat cu un sistem inteligent care optimizează utilizarea inversorului electro-hidraulic, a ambreiajului și a frânelor.

MODEL ANUL 2024: nou post de conducere cu spațiu de locuit mai mare, upgrade hidraulic, lumini full LED și nouă cabină de Categoria 4.

Volcan 85 Dualsteer® AI-Tractor – M.Y. 24 este un tractor izodiametric reversibil, cu naveta electro-hidraulica EasyDrive® ca standard, caracterizat printr-o manevrabilitate de neegalat datorita sistemului dublu de directie.

Inteligența artificială sprijină operatorul în efectuarea manevrelor prin selectarea automată a celor mai potrivite reguli de angrenare pentru ambreiaj, frâne și inversor, în funcție de situația reală de lucru și de mediu în care se află tractorul.

Acest lucru se traduce printr-o reducere a timpilor de manevră, a consumului de combustibil, a emisiilor poluante și a uzurii mașinii împreună cu o mai mare siguranță și performanță de lucru.

Caracteristici tehnice

MotorizareKohler KDI 2504 TCR –
Putere  (kw/CP)55,4 / 75,3
Turatia nominala (rpm)2300
Numarul de cilindri4 supape in linie / 16 supape
Deplasament (cc)2482
Cuplu maxim de antrenare (Nm/rpm)300 / 1500

Specificatii

Tip                                                                     izodiametric cu poziție de conducere pe platformă

Șasiu articulat și roți de direcție

Post conducere                                               reversibil

Transmisie                                                       16 + 16 cu ambreiaj Easy Plus™ și „Inteligentă artificială” care optimizează gestionarea ambreiajului, frânelor și navetei electro-hidraulice

Inversor sincronizat                                       Da

Inversor electro-hidraulic                             EasyDrive® Standard

Tracțiune                                                          4WD cu decuplarea tracțiunii față

Sistem hidraulic cu dublu circuit cu pompe independente

Schimbător de căldură                                 Da

Joystick                                                             Opțional. Cu control electronic proporțional al ascensoarelor și distribuitoarelor, potențiometru pentru reglarea debitului hidraulic, telecomandă pentru cuplarea prizei de putere și a accelerației, cotieră de depozitare. Butoane suplimentare pentru controlul modului de conducere AI-Tractor

Capacitate de ridicare spate (kg)               2300 (la articulațiile sferice)

Ridicare față                                                    Opțional, complet cu bara de protecție și patru prize hidraulice

Turația prizei de putere (rpm)                    540 / 540E (opțional: 540 / 1000)

Control electro-hidraulic al prizei de putere

Frâne de serviciu                                            Discuri cu baie de ulei cu control hidrostatic care acționează pe toate cele patru roți și pornire asistată în urcare.

Frâne de manevră                                          independente care acționează asupra roților din spate

Cabină                                                              Opțional: „Vista Pro” presurizat și omologat Cat 4, cu profil conic și faruri cu LED. A/C, sistem de ventilație și încălzire

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta