BCS Romania

Tractoare SDT, BCS Eagle K90 RS

Cere ofertă
SKU:

SDT BCS sunt tractoare specializate cu roți de diferite dimensiuni, concepute pentru lucrul în podgorii și livezi cu copertine joase sau pergole. Sunt joase, stabile și au tracțiune și flotație excelente. Sunt ideale pentru cei care doresc manevrabilitatea tractoarelor izodiametrice și tracțiunea tractoarelor tradiționale. Au un șasiu OS-Frame unic, care permite axei din față să oscileze până la 15° în comparație cu axa din spate, asigurându-se că cele patru roți sunt întotdeauna în contact și tracțiune cu solul. De asemenea, au un sistem Dualsteer® care combină direcția roților din față cu direcția roților din spate, rezultând o rază de viraj mai mică și o manevrabilitate mai buna.

Tractorul EAGLE K90 RS este o mașină profesională concepută pentru a lucra în ferme și culturi speciale unde spațiile de manevră sunt limitate, precum podgorii, livezile sau sere.

Acest tractor are următoarele caracteristici:

Putere: 75 CP (Stage V).
Motor: Echipat cu un motor Kubota V3800-CR-T-EW03 cu 4 cilindri și 3.769 cm³ de cilindree. Dezvolta 75 CP si un cuplu viguros de 305,4 Nm la 1500 rpm.
Transmisie: Are o transmisie OS-Frame care conectează motorul și ambreiajul printr-un singur arbore de transmisie, ceea ce garantează dimensiuni compacte și un unghi de rotire mai mare. În plus, are un ambreiaj cu durată lungă de viață și un inversor electrohidraulic EasyDrive® opțional.
Compact Pro Cab: cabina cu profil redus, Categoria 4 (Cat. 4), izolează operatorul de inhalările dăunătoare în timpul tratamentelor cu agenți fitosanitari, oferind un mediu de lucru sănătos și sigur.
Pe scurt, EAGLE K90 RS este o opțiune excelentă pentru lucrul în spații înguste și teren dificil, oferind protecție și performanță fermierilor și viticultorilor.

Caracteristici tehnice

MotorizareKubota V3800-CR-T-EW03 – Etapa V
Putere (kW/CP)54.6 / 75
Turația nominală (rpm)2400
Numărul de cilindri4
Deplasament (cm3)3769
AspiraţieTurbo
Cuplu maxim (Nm/rpm)305.4 / 1500

Specificatii

TipRoți diferențiate și ampatament scurt cu poziție de conducere cu platformă suspendată pe bloc silențios
ȘasiuVolan
Postul de conduceremonodirecțional
Transmisie16 + 16
Inversor sincronizatDa
EasyDrive®Facultativ
Tractiune4WD cu decuplare tracțiune față
Sistem hidraulicDublu circuit cu pompe independente
JoystickFacultativ. Control electronic proporțional al ascensoarelor și supapelor de control, potențiometru pentru reglarea debitului hidraulic
Capacitate de ridicare spate (kg)2700 (la articulația cu bilă)
Ridicare frontalăOpțional, complet cu bara de protecție față și patru ieșiri hidraulice față
Viteza de rotație a prizei de putere (rpm)540 / 540E (opțional: 540 / 1000)
Controlul prizei de putereElectro-hidraulic
Frâne de serviciuMultidisc în baie de ulei cu control hidrostatic, acționând pe patru roți. Frâne de manevră independente care acționează asupra roților din spate
CabinăOpțional:  “Compact Pro” cu profil redus, presurizată și omologată. 4, cu sistem de încălzire și climatizare

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta