BCS Romania

TORX pentru bare Duplex și Dual Laser

Cere ofertă
SKU: 92190990

Barele Dual Laser sunt unelte specifice pentru tăierea ierbii și a furajelor. Ele vin în diferite valori de lățime (de la 80 la 210 cm) și au caracteristici diferite pentru a obține cele mai bune rezultate pentru diferite tipuri de iarbă:

Bare de tăiere Laser®:

disponibile în lățimi de tăiere de 80, 100, 115, 135 și 155 cm, aceste bare anti-înfundare sunt recomandate pentru iarba dură și fină care se găsește pe versanții munților sau pe gazonul îngrijit. Ele oferă o „tăiere în foarfecă” precisă și sunt potrivite pentru toate tipurile de teren unde nu este necesară brazdă.

Bare de tăiere cu dinti tăiati în mijloc:

disponibile în lățimi de tăiere de 115 și 145 cm, aceste bare au dinti tradiționali cu o lamă superioară. Sunt potrivite pentru tăierea generală a ierbii și fânul.

Bare de tăiere duplex:

disponibile în lățimi de tăiere de 120, 150 și 180 cm; aceste bare au o mișcare alternativă dublă (lama și matricea dinților se mișcă una față de alta). Sunt echipate cu dinti tradiționali și suporturi de lame cu reglare automată, asigurând o presiune constantă fără operare manuală. Eficiente în toate condițiile de lucru, nu se înfundă niciodată și mențin tăieturi de înaltă calitate chiar și la viteze mari.

Bare de tăiere Elasto cu dublă cu laser:

disponibil în lățimi de tăiere de 130, 170 și 210 cm, aceste bare au și o mișcare alternativă dublă. Acestea sunt dotate cu dinte „Laser®” și suporturi de lame cu auto-ajustare, menținând forța constantă fără ajustări manuale. Avantajul barelor „Dual Laser Elasto” este nivelul lor foarte scăzut de vibrații, oferind un confort excelent de operare.
Rețineți că transmisiile care susțin și antrenează aceste bare de tăiere sunt unități „Torx”, fără întreținere, cu baie de ulei. Sunt disponibile și cu mișcare dublă pentru barele de tăiere „Duplex” și „Dual Laser Elasto”

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Descoperă robotul pentru tocat vegetație Raymo

Raymo este o mașină de tuns iarbă comercială remarcabilă cu control de la distanță, concepută pentru a revoluționa tăierea ierbii într-un mod durabil și eficient.
Programează un Demo

Descoperă ANTOLINI AV28

Antolini AV28 este un suport de scule versatil pe șenile, conceput pentru diverse sarcini de întreținere în aer liber
Programează un Demo

Descoperă MDB LV 600 PRO

Green Climber LV 600 PRO este un tractor utilitar telecomandat, proiectat pentru siguranța operatorului atunci când lucrează în zone periculoase cu condiții extreme de pantă
Programează un Demo

Descoperă Barbieri X ROT 70 EVO

X ROT 70 EVO este o mașină de tuns iarba cu pante controlate de la distanță, cu câteva caracteristici impresionante.
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta