BCS Romania

Tocator BladeRunner 75

Cere ofertă
SKU: 92190887

Instrument specific pentru recuperarea și întreținerea terenurilor “grele” sau pentru distrugerea reziduurilor de tăiere și combaterea buruienilor în lucrările solului între rânduri.

Mașina de tuns iarba BladeRunner cu cuțite mobile este disponibilă cu lățimi de tăiere de la:

  • 60 cm
  • 75 cm
  • 90 cm
  • 110 cm

Cuțitele “Y” pulverizează resturi lemnoase, arbuști, lăstari de tăiere etc. și le depozitează uniform pe întreaga lățime de tăiere.

Echipat cu o transmisie cu angrenaje în baie de ulei și o structură solidă din oțel care garantează durabilitatea sa în timp, rotorul unic de tăiere este fixat pe rulmenți care rezistă fără probleme chiar și celor mai tenace solicitări.

Înălțimea de tăiere poate fi reglată ușor și continuu cu ajutorul unei manivele.

Caracteristici

VersiuneLățimea de tăierePutere minimă necesară*(a) LățimeGreutate
Bladerunner 75750 milimetri6 kW965 milimetri79 kg

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta