Telecomanda TCM35

Cere ofertă
SKU: M930350000

Combinația dintre TCM 35 și generator, proiectată pentru pornirea de la distanță, vă permite să interveniți asupra unității în sine de departe.
Telecomanda este conectată la panoul din față și/sau din spate cu un conector multiplu.

Telecomanda TCM 35 poate fi utilizată numai cu o mașină echipată cu un dispozitivde comandă și protecție EP6 Comutatorul selectorului LOCAL START/REMOTE START al generatorului trebuie setat la LOCAL/START.
Setați comutatorul selectorului “SWITCH BOARD” la ACTIVA

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta