Sapa bilonatoare FF300

Cere ofertă
SKU: 01255-BUT-FF3

Motocultoarele Honda sunt versatile și accesoriile complementare le permit să fie folosite pe tot parcursul anului.

Această sapă este accesoriul ideal pentru motocultoarele din seria Honda FF. Este cea mai bună opțiune pentru deschiderea brazdelor cu mare ușurință.

Este un accesoriu cu grilă și două aripi simetrice care pot fi reglate în funcție de spațiul dintre brazdă și plante. Când trece între linii, creasta face o brazdă și descarcă pământul pe fiecare parte pentru a forma o creastă la poalele plantelor. Această operație este recomandată în special pentru cartofi, praz etc.

Accesoriu pentru HONDA FF300

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta