S46FLORIS Dual Action

Cere ofertă
SKU: RAY-B-S46FLORIS-D

Bara de cosire cu 2 lame taietoare (de tip Duplex)

S46FLORIS este o altă punte de tuns inovatoare de la Raymo, concepută pentru întreținerea pajiștilor cu flori sălbatice și a altor zone sensibile din punct de vedere ecologic. Iată câteva caracteristici cheie ale S46FLORIS:

Mecanism de tăiere:

Utilizează o mașină de tuns seceră, care este ideală pentru zonele în care biodiversitatea este importantă. Barele de seceră oferă cea mai bună protecție posibilă animalelor și insectelor vii, în special în comparație cu mașinile de tuns rotative sau cu bipți.

Opțiuni de acțiune:

S46FLORIS poate fi furnizat într-o versiune cu o singură acțiune (mai robustă) sau cu acțiune dublă (mai rapidă), permițându-vă să alegeți cea mai bună soluție pentru tipul de zonă pe care intenționați să o tundeți.

Reglarea înălțimii:

Poate fi echipat fie cu patine fixe, role sau patine reglabile care pot fi folosite pentru a modifica înălțimea de tăiere.

Lame:

Bara de tăiere în sine este echipată cu lame BUSATIS durabile, de înaltă calitate, interschimbabile.

Ecologic:

Ca mașină de tuns iarbă complet electrică, este suficient de silentioasă și compactă pentru a se descurca în mediile municipale, ceea ce o face un instrument perfect pentru menținerea biodiversității și a pajiștilor cu flori sălbatice.

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta