Robot pentru tocat vegetație Raymo

Cere ofertă
SKU:

Raymo este o mașină de tuns iarbă comercială remarcabilă cu control de la distanță, concepută pentru a revoluționa tăierea ierbii într-un mod durabil și eficient. Câteva detalii cheie despre Raymo:

Taiere curată și silentioasă:
Raymo acordă prioritate tăierii ierbii silențios și cu emisii zero. Ne apropie de amenajarea durabilă a teritoriului prin eliminarea poluării fonice și a emisiilor nocive.
Mașina de tuns iarba funcționează pe baterie, ceea ce o face o soluție ecologică pentru cosirea comercială.
Modularitate:
Modularitatea lui Raymo îl deosebește. Iată cum:
Tractor de bază / Transportor de scule: fundamentul designului Raymo.
Platforme de tuns interschimbabile: Puteți alege platforma de tăiere potrivită pentru nevoile dvs., fie că este vorba de cosire regulată sau de întreținere fină a gazonului.
Cartușe de alimentare interschimbabile (sistem POWERSWAP): Schimbați cu ușurință bateriile pentru funcționare continuă și upgrade-uri.
Aplicatii:
Raymo este potrivit pentru diferite scenarii:
Parcuri ale municipalitatii: Ideal pentru cosirea fără emisii în spații publice.
Locuri de joacă și școli: unde reducerea zgomotului și siguranța contează.
Zone rezidentiale: Tăierea gazonului liniștit și ecologic.
Caracteristici unice:
Telecomandă radio: greutate redusă a mașinii, siguranță operatorului și expunere minimă la zgomot și praf.
Sistem 4WD: capacitate superbă de urcare și stabilitate pe pante.
Cea mai joasă mașină de tuns iarbă comercială: accesează locuri pe care alții nu le pot ajunge.
De ce Raymo?:
Spre deosebire de alte mașini de tuns tuns cu telecomandă, Raymo este:
Electric: zero emisii, eficient din punct de vedere energetic și complet electric.
Modular: alegeți sursa de alimentare și platforma de tuns.
Sigur și versatil: abordează cu ușurință terenurile accidentate și gazonul fin.
Raymo reprezintă un pas semnificativ către tăierea durabilă a gazonului, beneficiind atât planeta, cât și oamenii care întrețin spațiile verzi.

Caracteristici

Lățimea de lucru a cositoarei electrice Raymo nu este menționată în mod explicit în informațiile furnizate.

RAYMO este o mașină de tuns nou concept pentru a aborda problemele semnificative cu care se confruntă industria de amenajare a teritoriului, inclusiv zgomotul, emisiile, siguranța operatorului, vibrațiile, întreținerea pantelor și costurile de operare/întreținere.

Este disponibil în două variante principale:

Complet electric: RAYMO complet electric funcționează silențios și nu emite poluare. Servește mai mult decât o mașină de tuns iarbă – este un adevărat suport de scule. Carcasa de tuns iarba este detasabila, iar RAYMO va oferi in curand o selectie de scule electrice si accesorii pur mecanice sau electrice pentru a se potrivi masinii dumneavoastra1.

Plug-in Hybrid: RAYMO vine și cu un sistem plug-in hybrid. Funcția unică POWERSWAP vă permite să comutați între unitatea complet electrică și cea hibridă plug-in într-un minut. Iată cum funcționează:

Aparatele Raymo au un compartiment care deține un cartuş de alimentare. Acest cartuş poate conţine fie un pachet de baterii pentru putere completă electrică, fie un set hibrid plug-in care vă permite să alegeţi între puterea electrică sau puterea motorului.

Sistemul complet electric asigură aproximativ 4-5 ore de funcționare, în timp ce bateria sistemului hibrid plug-in oferă 2-3 ore de conducere pur electrică. Puteți prelungi timpul de funcționare pornind generatorul motorului.

Deținerea unui cartus de rezervă (hibrid sau electric) vă permite să le schimbați rapid în timpul zilei, asigurându-vă că aveți tot timpul de funcționare de care aveți nevoie.

Sistemul hibrid plug-in vă permite, de asemenea, să cosiți silențios la primele ore ale dimineții și să treceți la motor mai târziu în timpul zilei, când reglementările privind zgomotul nu se mai aplică.

Încărcarea bateriilor de pe perete acasă sau în garaj face ca operațiunea să fie rentabilă.

Nivelul minim de zgomot al RAYMO complet electric îl face potrivit pentru zone sensibile la zgomot, cum ar fi școli, spitale, hoteluri, cimitire și locuri de joacă. Dimensiunile sale includ o lungime de 205 cm, o lățime de 115 cm și o înălțime de doar 51 cm. Cântărește 250 kg și este ideal pentru funcționarea fără emisii în parcuri urbane, locuri de joacă, terenuri de sport și zone rezidențiale.

Pe scurt, mașina de tuns iarba Raymo oferă flexibilitate, eficiență și beneficii pentru mediu, indiferent dacă alegeți versiunea complet electrică sau versiunea hibrid plug-in. Înălțimea sa mică și capacitatea remarcabilă de cățărare îl fac versatil pentru diverse terenuri.

Powerswap System

o Aparatele Raymo sunt echipate cu un compartiment care detine un cartus de alimentare.

o Acest cartuş poate conţine fie un pachet de baterii pentru funcţionare complet electrică, fie un set hibrid plug-in care vă permite să alegeţi între puterea electrică sau puterea motorului.

o Cu POWERSWAP, puteți comuta înainte și înapoi între unitatea complet electrică și cea hibridă plug-in într-un minut.

o Ai nevoie de mai mult timp de operare? Nici o problemă! Puteți schimba cu ușurință mai multe cartușe complet electrice în timpul zilei1.

o Bucurați-vă de lucru curat și silențios cu modul complet electric și comutați la puterea motorului atunci când este necesar.

4WD ZTR (raza de viraj zero)

o Raymo dispune de tracțiune pe patru roți combinată cu direcție fără viraj.

o Centrul său de greutate extrem de scăzut îi permite să funcționeze pe pante abrupte fără să se răstoarne.

o Puteți îmbunătăți capacitatea de alpinism instalând anvelope AT opționale.

o Indiferent dacă este pe zone plane sau pe teren ondulat, RAYMO oferă confort mașinii de tuns iarba cu viraj zero și tracțiune integrală.

Punți de tuns iarbă interschimbabile

o Alegeți puntea de tuns iarbă care se potrivește cel mai bine jobului dvs.

o RAYMO poate fi echipat cu diverse platforme de tăiere pentru diferite aplicații: cosirea gazonului, tăierea generală a ierbii, gestionarea vegetației în zone accidentate, secerarea ecologică a pajiştilor cu flori sălbatice, descărcarea din spate, mulcirea și multe altele.

o Diferiți clienți au nevoi diferite, iar RAYMO se adaptează în consecință.

Înălțime super joasă:

o Înălțimea foarte mică a lui RAYMO (20 inchi / 51 cm) îi permite să tundă sub panouri solare, bănci, trambuline, copaci și alte obstacole din spațiul liber.

o Perfect pentru amenajarea teritoriului, grădinărit și controlul vegetației sub panouri fotovoltaice.

 

o RAYMO este acum conectat! Sistemul RAYLINK oferă telemetrie și informații despre starea sistemului unui spațiu cloud.

o Clienții și centrele de service pot accesa jurnalele de lucru detaliate, configurația sistemului, informațiile despre baterie și multe altele.

o Monitorizarea de la distanță îmbunătățește gestionarea flotei și raportarea locurilor de muncă.

Telecomanda

o Controlul mașinii la distanță oferă avantaje precum greutate redusă, siguranță operatorului, zgomot redus și control mai bun al mediului.

o Funcționarea telecomenzii RAYMO completează designul său electric, prelungind durata de utilizare a bateriei.

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta