Robot pentru tocat vegetație în pante si locuri greu accesibile MDB LV 600 PRO

Cere ofertă
SKU:

Green Climber LV 600 PRO este un tractor utilitar telecomandat, proiectat pentru siguranța operatorului atunci când lucrează în zone periculoase cu condiții extreme de pantă. Iată câteva caracteristici cheie ale LV 600 PRO:

Construcție robustă: LV 600 PRO este construit pentru a face față sarcinilor grele. Este ideal pentru întreținerea peisajului, curățarea malurilor de drumuri, autostrăzi și lucrări forestiere grele.
Capacitate de panta extrema: Cu o capacitate de panta maxima de 60° in toate directiile, LV 600 PRO poate aborda teren abrupt cu usurinta. Centrul său de greutate scăzut asigură stabilitate chiar și în condiții dificile.
Tren de rulare extensibil: Trenul de rulare extensibil patentat permite deplasarea laterală de până la 500 mm (hidraulic) + 500 mm (mecanic). Aceasta înseamnă că puteți lucra dincolo de amprenta mașinii, ajungând în zone din afara limitelor vehiculului.
Putere hidraulică: transmisia proporțională hidrostatică asigură un control precis. LV 600 PRO dispune de trei linii hidraulice auxiliare suplimentare cu mișcare dublă și proporțională, permițându-vă să controlați atașamentele direct de la telecomandă.
Sistem inteligent de baterie (SBS): Compartimentul integrat etanș găzduiește un încărcător de baterie pentru telecomandă. Bateria de rezervă se reîncarcă automat în timp ce mașina este în funcțiune, asigurându-vă că sunteți întotdeauna gata de acțiune.
Amprentă la sol sporită: LV 600 PRO poate lucra pe sol noroios sau afanat, datorită sistemului său robust de tren de rulare și de protecție a șenilei.
Economie de timp: Sistemul de conectare/deconectare rapidă permite schimbarea rapidă a atașamentului fără unelte. Comutarea între diferite atașamente pentru diferite sarcini este eficientă și convenabilă.
Conducere intuitivă: Conducerea ușoară și intuitivă folosind un singur joystick vă asigură că aveți întotdeauna o mână liberă pentru a gestiona alte mișcări ale mașinii.
Funcționări continue: ventilatorul reversibil și radiatorul supradimensionat permit lucrul continuu chiar și în medii cu praf și temperaturi ridicate.
Conformitate Stage V: LV 600 PRO respectă cele mai recente standarde europene de emisii, inclusiv un filtru de particule diesel (DPF) pentru emisii reduse. Noul afișaj al telecomenzii arată progresul regenerării DPF2.

Lățimea de lucru a Green Climber LV 600 PRO este de 1360 mm când este închis și se poate extinde până la 1760 mm când este deschis. Această caracteristică permite o mai mare flexibilitate și stabilitate, în special pe terenuri denivelate și abrupte.

Caracteristici

Deplasare laterală500 mm (hidraulic) + 500 mm (mecanic)
RulareExtensibil (brevetat)

 

Sistem special de lubrifiere a motoruluiDa (brevetat)
Placă hidraulică de cuplare rapidăDa

 

Tren de rulare pentru pante abrupteDa (brevetat)
Sistem antideraiere a căii ferateDa (brevetat)

 

Filtru de aer cu turbină MDBDa
Bară de remorcareDa

 

Panta maximă60° în toate direcțiile

Hidraulica

TransmisieProporțional hidrostatic
Accesoriu pompă principală(buclă închisă piston) 83 L/min @320bar

 

Servicii de pompare22 L/min @ 180 bar
Ieșiri hidraulice accesorii3 linii auxiliare proporționale

 

Capacitatea rezervorului de ulei32 L

Dimensiuni

Lungime totală2210 milimetri
Lățime totală1360 mm (închis) 1760 mm (deschis)

 

Înălțime totală1200 milimetri
Greutate1520 kg

Motor

Marca & ModelKOHLER Turbo Intercooler Common Rail 3 cilindri KDI1903TCR
CombustibilMotorină

 

Capacitatea rezervorului34 L
Putere42 kW

 

Pereche225 Nm @ 1500 rpm
Viteza maximă9 km/h

 

Reglementări privind emisiileEtapa V – EPA Tier 4 Final
RăcireLichid cu ventilator reversibil și radiator supradimensionat

Telecomandă

Domeniul de activitatecalibrat la 100 m pentru vizibilitate
Conducerea cu un singur joystick (complet proporțional)Da

 

Compartiment încărcător bateriela bord

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta