R14SFINX Left

Cere ofertă
SKU: RAY-B-R14SFINX-L

Cositoare laterala stanga cu palpator si revenire

Raymo R14SFINX este un atașament specializat conceput pentru mașinile de tuns iarba electrice și hibride comerciale Raymo. Este deosebit de util pentru gestionarea vegetației în zonele cu mai multe obstacole verticale, cum ar fi fermele solare, livezi și pepinierele de copaci. Iată câteva dintre caracteristicile sale:

Mașină de tuns tuns cu braț pivotant/post cu montare laterală:

R14SFINX este o mașină de tuns tuns cu braț pivotant/post care poate fi integrată fără probleme cu alte platforme de tuns tuns tuns Raymo montate frontal, în special cu platforma de tuns brut R48CRAFT.
Design plutitor:

discul de cosit al R14SFINX menține alinierea paralelă cu solul, adaptându-se la teren pentru o cosire eficientă1.
Corzi robuste:

Folosește șiruri robuste pentru cosit, ceea ce asigură atât eficiență, cât și siguranță.
Poziții de service și transport:

R14SFINX oferă mai multe poziții pentru ușurință în utilizare, întreținere și transport. Capul de tăiere poate fi înclinat într-o poziție de serviciu, iar întregul atașament poate fi blocat într-o poziție de transport sau demontat cu ușurință de pe tractorul principal.

Acest atașament eficientizează în mod semnificativ procesul de tuns în zonele cu obstacole verticale și este o completare de neprețuit la mașinile de tuns tuns Raymo Torpedo utilizate în diferite medii1.

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta