BCS Romania

Plug rotativ GroundBlaster

Cere ofertă
SKU: 92191306

Plugul rotativ GroundBlaster este un instrument inovator conceput pentru lucrul solului, combinând operațiunile de arat și de frezare într-o singură trecere. Acest lucru îl face ideal pentru pregătirea solului pentru însămânțare, sporindu-i moliciunea și permeabilitatea, precum și indepartarea buruienilor.

Iată câteva caracteristici tehnice ale plugului rotativ GroundBlaster:

Latime de lucru: 250 mm.
Putere minimă utilaj, necesară: 6,3 kW.
Greutate: 43 kg.
Transmisie: viteze în baie de ulei.
Adâncime de lucru: reglabilă prin roata de sprijin din spate.
În plus, plugul este echipat cu lame spiralate care se rotesc pe un arbore vertical, permițându-vă să săpați fără efort în toate soluri medii-ferme, chiar și pe pante ușoare și în spații înguste. Utilizarea pe dealuri sau pe o pantă ușoară oferă avantajul de a putea readuce pământul în amonte.

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta