piese de schimb

Depozitele noastre cuprind o gamă largă de piese de schimb fapt care ușurează munca tehnicienilor și scurtează drastic timpul de așteptare al unei comenzi. Intervențiile sunt rapide și eficiente, răspunzând astfel exigențelor clienților privind serviciile post-vânzare.

Căutăm continuu în cele mai moderne și eficiente soluții, pentru a asigura calitatea serviciilor cu care ne-am obișnuit clienții și mai mult decât atât.

Următorul pas este achiziționarea unui depozit complet autonom dedicat exclusiv pieselor de schimb, care va ușura și mai mult munca și va scurta timpul comenzilor. Mai mult, unul dintre proiectele de viitor pe termen scurt este un sistem automatizat de ultimă generație pentru optimizarea funcționalității căruia vom colabora direct cu clienții înșiși. De asemenea, investim constant în resursele umane în ceea ce privește piesele de schimb prin formarea continuă a tehnicienilor și operatorilor care deservesc aceste unități.

Întrebări și informații la email: comenzipiese@agrisorg.com
Puteți plasa comenzi de piese la adresa: comenzipiese@agrisorg.com

Vă rugăm să precizați: denumire piesă, cod piesă


Prin trimiterea mesajului sunteți de acord să primiți ofertele de marketing în conformitate cu Politica Noastră de Confidențialitate