BCS Romania

Mașina de tuns iarba cu o singură lamă

Cere ofertă
SKU: 92190783

Instrument specific pentru tăierea ierbii cu colectare, întreținerea zonelor verzi și a grădinilor publice sau private mici.

Echipată cu roți față care facilitează manevrabilitatea, mașina de tuns iarba cu o singură lamă are o lățime de tăiere de 56 cm., cu colector frontal de 60 lt., pentru roți 4.00-8 si 4.0-10

Înălțimea de tăiere poate fi reglată rapid și convenabil cu ajutorul unei pârghii.

Operatorul are posibilitatea de a lucra atât cu captatorul de iarbă, cât și cu evacuarea laterală a ierbii tăiate, fără colectare.

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta