BCS Romania

Mașină de mulcire PM-A 100

Cere ofertă
SKU:

Mașina de mulcire PM-A 100 este o unealtă concepută pentru așezarea profesională a foilor de mulci pe sol. Acest instrument este deosebit de util pentru acoperirea solului cultivat cu o foaie, pentru a obține diverse beneficii agronomice.

Iată câteva caracteristici tehnice ale mașinii de mulcire PM-A 100:

Lățimea foliei: de la 800 la 1000 mm.
Greutate: 54 kg.
Funcționare: În timpul avansării, cele două pluguri din față deschid brazdele în pământ, roțile presează capetele foliei întinse pe mal în brazde, iar cele două pluguri din spate recuperează pământul deplasat de plugurile din față, acoperind cele două capete ale foliei.
Mașina de mulci PM-A 100 este echipată cu arcuri de preîncărcare conectate la roți și la brațele oscilante ale plugurilor din spate, asigurând o adaptare optimă la sol în cazul unor depresiuni. Acest lucru asigură un confort de operare mai mare și o viteză mai mare de avans a motocultorului.

Beneficiile mulcirii cu PM-A 100 includ:

Controlul buruienilor: folia previne creșterea buruienilor nedorite în grădină.
Reținerea umidității în sol: reduce nevoia de irigare datorită capacității peliculei de a reține umiditatea.
Protecția solului: în timpul ploilor abundente, placa previne compactarea solului, menținându-l mai moale.
Funcție de termoreglare: foaia ajută la menținerea unei temperaturi constante a solului

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta