BCS Romania

Lamă de zăpadă “Professional”

Cere ofertă
SKU: 92191234

Instrument specific pentru curățarea zăpezii pe orice suprafață.

Fabricată din oțel, lama plugului de zăpadă “Professional” de 100 cm lățime se caracterizează printr-o formă curbată pentru a facilita rularea zăpezii și poate fi reglată lateral direct de pe scaunul șoferului.

Inelele distanțiere de pe picioarele din spate vă permit să reglați înălțimea lamei de la sol, astfel încât pietrișul sau alt material să nu se colecteze în timpul îndepărtării zăpezii.

Lama poate fi utilizată și pentru manipularea nisipului sau pietrișului.

Caracteristici

Lățime de lucru(a) LățimeGreutate
1000 mm1000 mm61 kg

 

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta