Generator de curent, trifazat, tip carcasat, MOSA GE45 YSX

Cere ofertă
SKU:

Generator Diesel YANMAR 4TNV98T – Alternator sincron trifazat – Putere trifazata 42 kVA (33,6 kW) – Putere monofazata 15,5 kVA – Racit cu apa

MOSA model GE 45 YSX este un grup electrogen diesel super silentios. Construcția mașinii încorporează o bară de rulare integrală, un punct central de ridicare, buzunare pentru stivuitor și secțiune spate a baldachinului care este articulată pentru a oferi acces complet la motor pentru întreținere. Rezervorul de combustibil de 100 de litri asigură o durată de funcționare de 13,5 ore. La 1020 kg, mașina este compactă și ușor de transportat utilizând remorcarea opțională de șantier sau un cadru de bază special galvanizat. Această atenție la detalii poate fi văzută și în marginile rotunjite ale copertinei concepute pentru scurgerea apei de ploaie departe de panoul de control.

Baza înglobată trebuie să asigure reținerea fluidelor în motor și rezervor de combustibil în cazul oricărei pierderi, pentru a preveni dispersarea acestora în mediu.

Când sistemul compus este combinat cu un AVR cu control dublu, sistemul compus suprascrie AVR atunci când este aplicată o sarcină mare și oferă, de asemenea, o reglare a tensiunii de rezervă în cazul defectării AVR.

Modelele EAS sunt precablate pentru a accepta panoul de pornire automată MOSA EAS opțional, care se conectează la panoul frontal al generatorului și permite ca mașina să fie utilizată ca unitate de alimentare de rezervă în caz de întrerupere a rețelei de alimentare.

De asemenea, este disponibilă o telecomandă opțională TCM care permite pornirea/oprirea motorului la o distanță de până la 10 metri de mașină.

Potrivit pentru o gamă largă de utilizări, inclusiv locații industriale, rezidențiale, construcții, medii sensibile la zgomot și putere de așteptare de urgență.

În conformitate cu regulamentul CE

 

Caracteristici tehnice

* Putere trifazată în stand-by 46 kVA (36,8 kW) / 400 V / 66,4 A

* Putere trifazata PRP 42 kVA (33,6 kW) / 400 V / 60,6 A

Frecventa 50 Hz

Motor  YANMAR 4TNV98T

* Putere netă în stand-by 41,9 kW (57 CP)

* Putere netă PRP 37,9 kW (51,5 CP)

* Putere netă COP /

Cilindri 4

Alezaj/Cursa 98/110 (mm)

Raport de compresie 18,5: 1

Tip regulator de turatie Electronic Mecanic

CONSUM DE COMBUSTIBIL

110 % (putere în stand-by) 11 lit./h

100 % la PRP 9,8 lit./h

75 % la PRP 7,4 lit./h

50 % la PRP 5,1 litri/h

SISTEM DE RĂCIRE

Limita totală a sistemului. – doar motor 9 litri. – 4,2 litri.

Debit de aer ventilator 70 m³/min

SISTEM DE LUBRIFICARE

Capacitatea totală a sistemului de ulei /

Capacitate ulei în carter 4,5 litri. (min) – 11,2 lit. (max)

Capacitate rezervor combustibil 100 l.
Timp de funcționare (75% la PRP) 13,5 ore
Baterie de pornire 12 Vdc -100Ah
Grad de protectie IP IP 44

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta