BCS Romania

Cabina ‘Vista Clima’

Cere ofertă
SKU:

Cabina BCS „Vista Clima” este proiectată și construită cu o atenție extremă la cele mai mici detalii pentru a asigura o locuibilitate plăcută fără a deteriora vegetația bogată în care își desfășoară activitatea.

Această cabină are patru stâlpi și are un profil conic și compact pentru a facilita ieșirea în rânduri înguste, chiar și pe pante laterale.

Datorită ferestrelor mari și hublourilor complet vitrate, atât pe partea inferioară, cât și pe acoperiș, cabina „Vista Clima” oferă o vedere neobstrucționată de 360° asupra căii roților, a accesoriilor și a împrejurimilor1. În plus, este dotat cu facilități precum sistem de ventilație, încălzire, aer condiționat, scaun din material textil, iluminare interioară, rulouri, pregătire pentru un radio auto și o priză unipolară de 12 V pentru alimentarea echipamentelor suplimentare.

O temperatură optimă… întotdeauna!

Caracteristici și echipamente

Echipament standard bogat.
Structura monococă din oțel este construită pe o platformă suspendată pe un silent-block, complet independentă de șasiul tractorului, pentru a amortiza vibrațiile și zgomotul.

Cabina „Vista Clima” este dotată cu tot confortul:

sistem de ventilație, încălzire și aer condiționat,
scaun din material textil,
iluminat interior,
parasolar rulabil,
pregătire pentru radio auto,
Priză unipolară de 12 V utilă pentru alimentarea echipamentelor suplimentare, joystick-uri sau monitoare.

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Descoperă robotul pentru tocat vegetație Raymo

Raymo este o mașină de tuns iarbă comercială remarcabilă cu control de la distanță, concepută pentru a revoluționa tăierea ierbii într-un mod durabil și eficient.
Programează un Demo

Descoperă ANTOLINI AV28

Antolini AV28 este un suport de scule versatil pe șenile, conceput pentru diverse sarcini de întreținere în aer liber
Programează un Demo

Descoperă MDB LV 600 PRO

Green Climber LV 600 PRO este un tractor utilitar telecomandat, proiectat pentru siguranța operatorului atunci când lucrează în zone periculoase cu condiții extreme de pantă
Programează un Demo

Descoperă Barbieri X ROT 70 EVO

X ROT 70 EVO este o mașină de tuns iarba cu pante controlate de la distanță, cu câteva caracteristici impresionante.
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta