BCS Romania

Bară de cosire Duplex 120cm

Cere ofertă
SKU: 92190883

Bară de tăiat profesională cu mișcare dublă alternativă pentru cosirea ierbii și a furajelor pe orice teren plat, deluros sau montan.

Disponibil cu lățimea de lucru de la:

120 cm
150 cm
180 cm
Bara de tăiere eficientă în toate condițiile de utilizare: nu se înfundă niciodată și poate fi folosită și la viteză mare, menținând constantă calitatea tăierii.

Ansamblul manivelă în baie de ulei care îl activează are o mișcare dublă: lama și pieptenele barei de cosit sunt deplasate alternativ, reducând considerabil vibrațiile.

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta