BCS Romania

Ax pentru cupla rapidă pentru accesorii

Cere ofertă
SKU: 92290826

Pentru înlocuirea rapidă, a unui accesoriu este suficient să echipați fiecare unealtă cu propriul ax în timp ce cupla rămâne montată pe mașină: introduceți axul în cuplă și agățați-l coborând știftul roșu.

La motocositoarea 660 HY WS PowerSafe® și la motocultivatorul 750 PowerSafe®, tija cuplajului rapid este montată standard pe mașină și pentru schimbarea rapidă este suficientă echiparea fiecărui utilaj cu propria cuplă specifică și atașarea acestuia la mașină prin rotirea butonului roșu.

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Descoperă BCS Ma.Tra. 300

Extrem de eficient atât în curățarea și degajarea zonelor rustice infestate cu mărăcini, arbuști și tufișuri, cât și în tăierea ierbii fără colectare în parcuri și pe marginea drumurilor.
Programează un Demo

Descoperă Grillo FX 27

Manevrabilitatea asigurata de directia cu maneta hidrostatica, dimensiunile compacte si motorul performant iti permit sa tunzi gazonul la viteza mare!
Programează un Demo

Guvernul a aprobat Programul „Rabla pentru tractoare - vouchere de 20.000 euro

Guvernul a aprobat, joi, Programul de stimulare a înnoirii Parcului Naţional de tractoare şi maşini agricole numit „Rabla pentru tractoare” de care vor putea beneficia 5.000 de fermieri şi vor primi vouchere de 20.000 euro pentru achiziţionarea de tractoare sau utilaje noi, a anunţat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu. El a mai spus că bugetul alocat acestui program este de 100 milioane euro.

Vezi detalii

Inovație, profesionalism, servicii de calitate maximă

Cere oferta